Tak Jumpa Apa Yang Dicari? Google Semula Di Sini:

Friday

Belajar Cara Menjahit Baju Kurung Moden


Dapatkan Ebook Panduan Menjahit Baju Kurung Moden.

DIBUKA UNTUK JUALAN PADA 15 April 2012, bermula pada pukul 8 pagi.

Alhamdulillah...syukur. Dapat juga saya menyiapkan ebook kedua saya iaitu Ebook Jahit Baju Kurung Moden. Saya amat berterima kasih kepada sahabat-sahabat yang mendorong saya untuk menghasilkan Ebook ini.

Ebook ini terdiri daripada cara menjahit baju kurung moden berserta cara menjahit kain kipas belakang. Baju kurung moden juga biasa dipakai dengan kain lipat batik, tetapi lebih popular dipakai dengan kain kipas belakang. Jadi, pakej ebook ini disertakan dengan cara menjahit kain kipas belakang yang juga dikenali dengan nama kain susun belakang.

Jika anda mempelajari teknik membuat baju kurung moden, anda boleh menyesuaikan teknik-teknik tersebut untuk menghasilkan blouse, jubah, baju punjabi dan sebagainya.
Ebook ini adalah ebook "stand-alone" dimana sesiapa yang ingin belajar cara menjahit baju kurung moden daripada ebook ini tidak perlu mendapatkan Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional yang telah saya hasilkan sebelum ini. Ebook ini juga sama seperti Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional di mana anda akan diajar langkah demi langkah teknik menjahit baju kurung moden dan kain kipas belakang. Jadi, ebook ini amat sesuai untuk sesiapa sahaja samada yang sudah ada asas jahitan atau tidak, samada sudah belajar cara menjahit baju kurung tradisional atau tidak.

Pastinya upah menjahit baju kurung moden lebih mahal berbanding baju kurung tradisional. Bagi yang ingin menambah pendapatan dengan menjahit baju kurung moden, inilah masa terbaik untuk anda mempelajari dan mempraktikkannya. Pastinya anda sudah mahir menjahit baju kurung moden dan bersedia untuk menerima tempahan untuk hari raya yang bakal menjelang jika anda mula menjahit baju kurung moden sekarang...insyaAllah... Pejam celik, pejam celik jer dah raya nanti!

Sama seperti Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional, jaminan wang 30 hari dan support daripada saya ditawarkan kepada semua pembeli.

Berikut adalah ISI KANDUNGAN EBOOK Jahit Baju Kurung Moden yang ditunjukkan dengan illustrasi, teks keterangan dan gambar sebenar langkah demi langkah.

Baju kurung moden dan Kain Kipas Belakang:
1) Cara mengambil ukuran.
2) Cara melukis pola.
3) Cara memotong kain.
4) Cara menyambung kain
5) Cara menjahit leher.
6) Dan lain-lain.

CARA PEMBELIAN:
Ebook ini akan dijual secara rasmi di laman web yang sama dengan Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional iaitu di http://www.panduanbajukurung.com/. Sebelum jualan Ebook ini dibuka di laman web tersebut, anda sudah boleh mendapatkannya sekarang. Buka link yang sama seperti sebelum ini iaitu panduanbajukurung.com. Pergi ke bahagian bawah laman, kemudian klik "Pembelian". Ikut detail yang diberikan di situ. Selepas membuat bayaran, isi borang pengesahan pembayaran, sila pilih produk "Ebook Jahit Baju Kurung Moden - Promosi RM40".

Hanya 100 unit ditawarkan pada harga promosi. Saya akan terus menamatkan harga promosi apabila 100 unit telah terjual atau jualan ebook ini telah dibuka secara rasmi di laman panduanbajukurung.com.

HARGA:
Bermula pada hari esok 15 April 2012, Ebook Jahit Baju Kurung Moden dijual dengan harga promosi RM40 sementara menunggu iklan dan detail Ebook dipaparkan di laman web http://www.panduanbajukurung.com/. Proses menyiapkan web jualan sedang berlangsung sekarang dan dijangka siap dalam masa terdekat. Sekiranya anda membuka website www.panduanbajukurung.com dan melihat iklan Ebook Jahit Baju Kurung Moden telah terpapar bersama Ebook sebelum ini iaitu Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional, itu bermakna promosi RM40 telah tamat dan harga baru akan dipaparkan di website tersebut.

Untuk keterangan lanjut, kemusykilan dan pertanyaan sila email saya di support@panduanbajukurung.com  atau salmawati0411@gmail.com atau terus hubungi saya di 013-2819152.

Dapatkan Ebook ini di: http://www.panduanbajukurung.com/
Atau terus buat pembelian di: www.panduanbajukurung.com/order.htm

Terima Kasih dan Selamat Maju Jaya!Salam Mesra,
Salmawati Shamsudin
013-2819152

P.S: Ebook ini adalah buku di dalam bentuk digital. Tiada sebarang proses pengeposan menggunakan Pos Laju dan sebagainya yang terlibat. File ebook akan dihantar melalui email dalam tempoh 24 jam (selewat-lewatnya 48 jam). File tersebut boleh didownload dan disimpan di dalam komputer dan boleh dibuka pada bila-bila masa. Pembeli bebas mencetak dan "binding" ebook tersebut untuk dijadikan seperti buku biasa.

2 comments:

 1. salam.
  e-book ni atill available x utk harga rm40?

  TQ
  (nurul)

  ReplyDelete
 2. salam...ya, harganya masih harga promosi..RM40 :-)

  ReplyDelete